top of page

Social Media

Digibeten, ze komen overal voor, vaak zijn het ouderen, maar soms ook mensen die gewoon weinig tijd of zin hebben gehad zich te verdiepen in de wondere wereld van het internet. Laat staan dat ze gebruik maken van social media of andere vormen van het digitale verkeer. Zeuren uw (klein)kinderen u de oren van het hoofd over uw gebrek aan social media vaardigheden? Willen ze ook graag met u kunnen 'WhatsAppen', 'Facebooken' en 'Skypen'? Of wilt u gewoon voor uzelf meegaan met de moderne wereld en niet achterblijven op digitaal vlak? Dan kan Jenisaro u helpen. Wij ondersteunen u persoonlijk maar ook telefonisch (of via WhatsApp). Laat ons weten waar u tegenaan loopt, en wij staan voor u klaar. 

Website

Uw website; het visitekaartje van uw organisatie! Om ervoor te zorgen dat uw doelgroep zoveel mogelijk informatie kan vinden over uw organisatie is het van belang om een goede, functionele en aantrekkelijk ogende website te hebben. Veel organisaties hebben wel een website, maar deze is soms langere tijd niet bijgewerkt. De bedoeling van uw website is om uw doelgroep aan te trekken, uit te dagen om meer over u en uw organisatie te willen weten, maar ook om ervoor te zorgen dat uw organisatie de indruk wekt de beste te zijn in uw vakgebied. 

Omdat en website uit zoveel verschillende vormen, soorten en mogelijkheden kan bestaan, is voor het geven van een prijsindicatie meer informatie nodig. U kunt ons op vele manieren bereiken voor het bespreken van uw wensen, waarna wij een offerte voor u kunnen maken die is afgestemd op úw website. Neem gerust contact met ons op via onze chat rechtsonderaan de website of één van de andere contactmogelijkheden op de pagina 'contact'. 

Jenisaro kan een nieuwe website voor u maken, maar ook uw huidige website updaten.*

Tevreden klanten

In de slideshow hiernaast ziet u een aantal websites die Jenisaro heeft gemaakt. Uw website wordt volledig ingericht naar uw wens! Ook zijn wij constant bezig in samenwerking met onze klant om elke site up-to-date te houden en te vernieuwen waar nodig.

 

Staat uw website hier binnenkort ook tussen?

Social Media promotie

Alleen het hebben van een website is vaak niet voldoende om uw organisatie voldoende onder de aandacht te brengen. Vooral wanneer uw organisatie extra publiciteit kan gebruiken voor bepaalde onderwerpen, producten of acties kan actieve promotie op social media eraan bijdragen dat uw bericht een zo groot mogelijk publiek aanspreekt. Jenisaro is erop gericht uw bericht zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep en daarmee uw de groep geïnteresseerden juist te vergroten. Uieraard krijgt u na elke promotiecampagne een uitgebreid overzicht van de behaalde resultaten.

* Dit is afhankelijk van het programma waarin uw huidige website is opgebouwd. 

bottom of page