top of page

Voor iedereen die hulp kan gebruiken, die hulp wil of het niet zónder hulp kan, staan wij klaar. Uw leeftijd, gezinssituatie of persoonlijke omstandigheden zijn voor ons nooit een bezwaar. Soms is er geld genoeg maar houden mensen aan het einde van hun geld toch een stukje maand over. Dit is heel vervelend en kan vaak heel simpel worden voorkomen. Daarnaast bestaat het risico dat u uiteindelijk in de schulden komt. Voorkomen is beter dan genezen!

credit-squeeze-522549_1920.jpg

Budgetbeheer

Wanneer iemand het overzicht verliest over zijn financiën kan dit veel stress veroorzaken. Vaak gaat het om ouderen of alleenstaanden, maar lang niet altijd. Voor een vast bedrag komt Jenisaro eens per maand bij u langs om samen met u alle financiële zaken op een rijtje te zetten. Wij helpen u bij het vinden van een balans tussen inkomen en uitgaven en houden dit netjes voor u bij. U heeft altijd zelf inzicht in alles wat Jenisaro voor u doet.

documents-3816835_1920.jpg

Administratie

Heeft u naast uw financiën nog andere administratie die u graag door ons laat verzorgen? Denkt u aan uw verzekeringen, uw aanvragen voor hulpmiddelen, gas- en lichtvoorziening, uw zorgverzekering en andere zaken. Krijgt u een brief van een instantie en weet u niet wat u hiermee moet doen? U kunt ons elke dag bellen voor uw vragen tussendoor en eens per maand ordenen wij alles voor u in een map. 

LET OP: Jenisaro biedt GEEN schuldhulpverlening! Hiervoor verwijzen wij u door naar uw gemeente.

bottom of page