top of page

De belasting. Elk jaar valt bij het overgrote deel van de Nederlandse burgers de beruchte blauwe enveloppe binnen. Voor sommigen een kans om teveel betaalde belasting terug te ontvangen, voor anderen een jaarlijkse teleurstelling omdat er geld betaalt moet worden. De meeste gegevens zijn door de belastingdienst vooraf ingevuld. Dit wil uiteraard niet zeggen dat deze informatie ook altijd de juiste is. Soms zijn er ingrijpende veranderingen geweest die invloed hebben op het resultaat van uw aangifte. Denkt u hierbij aan;

- Trouwen of scheiden

- Ontslag met of zonder transitievergoeding

- Aan- of verkoop van een woning

- Overlijden van uw (fiscaal) partner

En nog vele andere bijzondere situaties, om nog maar te zwijgen over de verschillende aftrekposten en heffingskortingen. 

Wij kunnen niet garanderen dat u geld terug zult ontvangen, maar doen onze uiterste best voor het best mogelijke resultaat.

Belastingaangifte

Inkomsten, aftrekposten, heffingskortingen, niet iedereen heeft er kaas van gegeten. Soms is het handig als een opgeleide belastingconsulent met u meekijkt en de aangifte samen met u invult. Wij proberen altijd het beste resultaat te behalen bij uw aangifte, maar kunnen niet garanderen dat u een teruggave ontvangt.

Toeslagen

Heeft u recht op een toeslag? Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag of kindgebonden budget? Wij berekenen graag of u hier recht op heeft en vragen deze voor u aan. Wanneer er dingen wijzigen in uw persoonlijke omstandigheden moet de toeslag vaak opnieuw worden berekend. 

Herberekening

Ontdekt u halverwege het jaar een kostenpost die u had kunnen aftrekken? Dit kan! U kunt zelfs tot 5 jaar later uw belastingaangifte herberekenen. Soms kan dit door de aangifte opnieuw in te vullen, in andere gevallen moet een herberekening worden aangevraagd. Wij ondersteunen u hier graag bij en doen de aanvraag bij de Belastingdienst.

* Voor klanten in Walcheren en Zuid-Beveland vragen wij een toeslag van € 10,- in verband met tunnelkosten.

bottom of page